Havenonderzoeken Motorboot

LIEVER EEN HAVENMEESTER
DAN GELDOPHALER

Ook dit jaar heeft een flinke groep lezers van Motorboot gedurende het vaarseizoen havens beoordeeld. Inmiddels staat de teller van het totaal aantal beoordelingen sinds de oprichting van het Havenpanel op 985 en zijn al 375 havens bezocht door een of meer panelleden. Uit de toelichtingen die bij de toegekende rapportcijfers is geschreven, blijkt dat de aanwezigheid en behulpzaamheid van de havenmeester zeer wordt gewaardeerd. In veel gevallen moet de passant het echter doen met een geldophaler, die zich uitsluitend aan het eind van de middag laat zien.


TEKST: YVONNE ZWAAN / FOTO’S: JANNY POLAK
1
www.motorboot.com
MOTORBOOT HAVENPANEL 2017
januari 2018


HAVENOVERZICHT MOTORBOOT 2017
Het Motorboot Havenpanel beoordeelde sinds 2014 in totaal 375 jacht- en passantenhavens in heel Nederland. Op acht onderdelen werden rapportcijfers gegeven, variërend van 1 tot 10. Het cijfer voor het onderdeel ‘Zou ik hier nog eens willen terugkomen?’ is in de individuele beoordelingen van de panelleden twee keer meegeteld. De havens zijn in dit overzicht gerangschikt op plaats en vervolgens – indien van toepassing – op havennaam. De 206 havens die sinds 2014 twee keer of vaker werden bezocht zijn in het overzicht vet gedrukt. Havens die een 8 of hoger scoorden zijn rood gedrukt.

Wil jij meer lezen, kijk dan op deze link: https://www.motorboot.com/reviews/

Onze haven is weer hoog geëindigd in dit zeer uitgebreide havenonderzoek van 2017, gehouden door het watersport magazine Motorboot. In het artikel hieronder van 2014 eindigde onze haven ook al zo hoog. Het blijkt dat wij onze haven goed op orde houden en dat wij goed bezig zijn. 
Op de 8 onderdelen scoren wij ruim boven de gemiddelde score van 7,4. Wij scoren een zeer mooi gemiddelde overall van een 8. (zie hieronder)
Tijdens het vorige havenonderzoek van 2015, gepubliceerd door Motorboot in januari 2016, werden wij ook al geroemd. zie hieronder het bericht "Onze jachthaven hoort bij de top van Nederland (2015)!"

Havenonderzoek Motorboot 2015

Onze Jachthaven hoort bij de top van Nederland!


Dat wij onze jachthaven netjes willen houden, dat wij onze best doen om de jachthaven voor onszelf, maar ook voor passanten, aangenaam over te laten komen, is voor sommigen misschien vanzelfsprekend. Dat wij dat dan ook nog eens goed doen en voor onze inzet gemiddeld een 8 krijgen van anderen, komt dat toch als een aangename verrassing. Het bevestigt wel dat wij op de goede weg zijn. Dat wij altijd nog kunnen verbeteren. Maar.... de trots straalt er van af. Ons bestuur is altijd bezig met het updaten, moderniseren van onze haven. Zij zijn ook altijd bezig om het een prettige vereniging te laten zijn. Kijk maar eens naar de enthousiaste en actieve activiteitencommissie, oftewel het A-team. Allerlei activiteiten binnen onze vereniging die ons die 8 laten verdienen. Het straalt er toch van af! Dankzij het bestuur en alle vrijwilligers hebben wij dit kunnen bereiken.

Een applaus waard!


Hieronder zien jullie het artikel uit het watersportblad "Motorboot" van januari 2016. Het blad is een heel gezellig blad voor de motorbootvaarder. Reizen, testen van boten en producten, nieuwe producten, verslagen van beurzen e.d. Kijk maar eens op http://www.motorboot.com/
Door op de afbeelding te klikken, kan jij de afbeelding vergroten om het makkelijker te lezen. Veel leesplezier. Onze jachthaven staat op pagina 5 bij het rood / gele sterretje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten