10 juni 2021

Uitnodiging aan de watersporters van WSV De Lek, WSV IHC Kinderdijk: Weekend in Numansdorp, 25, 26 en 27 juni a.s.!

 


Waarschijnlijk kent u de Nederlek Regatta van artikeltjes uit de lokale krant, van uw buurman in de haven of heeft u de drukte al eens meegemaakt in de kantine tijdens de prijsuitreiking.

In het weekend van 26 juni verhuizen de zeilers van d
e Nederlek Regatta naar Numansdorp voor een wedstrijd op het Hollandsch Diep, in de driehoek tussen Willemstad, Numansdorp en de Haringvlietbrug. 

Zij willen nu eens een zeilwedstrijd op wat ruimer water, zonder beroepsvaart, zonder stroming, zonder dijken en bomen langs de kant, die de wind kan beïnvloeden. Maar zeker ook om er een leuk weekend van te maken.
Vrijdag aankomen, sterke verhalen op de kade en zaterdagavond flink napraten. Zondag gaat een ieder weer zijns weegs.


Bij deze nodigen we alle leden van WSV De Lek en  WSV Smit Kinderdijk uit om met uw eigen schip ook naar Numansdorp te komen om dit gezellig weekend met ons mee te maken.


Wij zorgen voor een ligplaats in de kom van Numansdorp. De zeilers van de Nederlek Regatta heten u van harte welkom en willen u graag deelgenoot maken van dit heerlijke watersport-weekend!

We kunnen nog geen gezamenlijke maaltijd beloven, de regels daaromtrent zijn ons nog niet echt duidelijk, maar wellicht komt dat nog. Het havengeld dient u uiteraard zelf te voldoen.

Graag vernemen we op tijd van uw deelname, om uw ligplaats te reserveren.

Tot ziens in Numansdorp!

Organisatie Nederlek Regatta

8-juni-2021Geen opmerkingen:

Een reactie posten