12 juli 2017

Actueel weerbericht vanuit onze haven


Ja, ja, vanuit onze vereniging kan iedereen nu het actuele weerbericht, weersvoorspellingen en de actuele situatie gadeslaan. Op de grote stuurboordpaal (groen) bij de haveningang is een weerstation van Windfinder geplaatst. De commissie van de Nederlek Regatta had een verzoek ingediend bij de beide watersportverenigingen, WSV IHC Smit Kinderdijk en WSV De Lek, voor een bijdrage in de aanschaf van een dergelijk weerstation. Beide verenigingen reageerde enthousiast en hebben dus dat weerstation mogelijk gemaakt. Het weerstation staat op de groene paal bij onze haveningang. De paal vormt samen met de startboei, die elke wedstrijd keurig wordt neergelegd door Ronald en Arie den Besten, de Boeienkoningen, een perfect deel voor de wedstrijd. Wie heeft er als verenigingen op de startlijn de actuele weersituatie?

De Nederlek Regatta genereert voor beide verenigingen toch wel heel veel gezelligheid, saamhorigheid (en omzet in de kantines). En wat is het dan mooier om die waardering eens te laten blijken.

Wilt u dat actuele weer en de weervoorspellingen eens bekijken, dan kan jij de gegevens ook zien op onze site. Aan de rechterkant staan de gegevens, even een stukje naar beneden scrollen. Als jij op de afbeeldingen dubbel-klikt, krijgt u de gegevens wat groter en duidelijker leesbaar. Allerlei gegevens kan jij nu bekijken, zelfs dagen terug. Probeer maar eens. ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇰⇰⇰⇰

Vind jij het leuk om de gegevens op jouw mobiele telefoon te zien, dan kan je een app downloaden van de website van windfinder, www.windfinder.com.  Halverwege de website pagina staat een onderwerp “gratis weerapps” klik daarop en bekijk het fimpje en installeer de app. Zoek vervolgens op “Krimpen aan de Lek watersportvereniging” en zet onze WSV in jouw favorieten. Nu kan jij elk moment van de dag, waar u ook bent (mits internetverbinding…) ons weerbericht zien.


Gaaf, hè? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten