19 maart 2017

Openingstocht 13 en 14 mei 2017 naar Woudrichem

Dit jaar heeft het A-team weer een openingstocht op de agenda staan. Het A-team houdt de openingstocht dit jaar naar het mooie Woudrichem. Een heel leuke vaarroute die ons uiteindelijk in de historische haven van Woudrichem brengt.


Wij zullen hier de beschikking hebben over een steiger van ongeveer 100 meter. Er zijn douches en toiletten aanwezig en een strand ligt op loopafstand. Het mooie weer is ook besteld!

In Woudrichem aangekomen, kunnen wij genieten van de "Buurtborrel" of als er voldoende animo is, kunnen wij onder begeleiding van een gids een stadswandeling maken door het authentieke Woudrichem. Hiervoor kan jij jezelf ook aanmelden (zie aan het eind van dit bericht).


's Avonds zijn wij welkom in het restaurant "De Stroming" in de haven voor een diner. Ook het ontbijt op zondag wordt hier gereserveerd. Het havengeld, het diner en het ontbijt is allemaal bij de prijs inbegrepen. Alleen de drankjes zullen op scheepsnaam afgerekend worden. De kosten voor dit gezellige weekend zijn Eur 45,00 per persoon. Kan jij niet meevaren, maar wil jij 's avonds wel aanschuiven bij het diner, dan is dat uiteraard mogelijk voor Eur 30,00 per persoon.


Het volledige programma is:

Zaterdag 13 mei 2017
9.00 uur:   Verzamelen in "De Ark", koffie met wat lekkers wordt geserveerd!
9.30 uur:   Palaver
10.00 uur: Vertrek
15.00 uur: Aankomst in de haven van Woudrichem
18.30 uur: Ontvangst in het restaurant "De Stroming" voor het diner.

Zondag 14 mei 2017
10.00 uur: Ontbijt in het restaurant "De Stroming".
11.30 uur: Terugreis (de haven moet om 12.00 uur weer leeg zijn)
16.30 uur: Afsluitingsborrel in de "De Ark"

Inschrijven kan door het inschrijfformulier, dat in ons clubblad zit, in de brievenbus van de jachthaven te doen. Gezelliger is het om het formulier op zondagmiddag langs te brengen in de kantine. Opgeven via e-mail kan ook bij Jeanette vd Knaap. Jij krijgt altijd een bevestiging terug per e-mail. (zo niet, neem dan even contact op met Jeanette).

Opgeven kan tot 22 april 2017

Gegevens Jeanette vd Knaap:
e-mail: jeanette@diver.nl
mobiel: 06-4807.2732Geen opmerkingen:

Een reactie posten