31 maart 2017

Algemene Ledenvergadering 30 maart 2107: Rabobank Krimpenerwaard stimuleert onze vereniging!


Op 30 maart 2017 werd de Algemene Ledenvergadering gehouden. Het voltallige bestuur was weer aangetreden en vele leden waren afgekomen op deze altijd gezellige en interessante bijeenkomst. Het valt wel op dat er altijd veel meer mannen zijn dan vrouwen, maar oké...

Gabi Baartman geeft voorzitter Hans Oosterman de AED namens Rabobank Krimpenerwaard.

Aan het begin van deze vergadering kwam Gabi Baartman van Rabobank Krimpenerwaard langs om ons een AED te overhandigen. De leden Gideon Huijsse en Hans van Gent hadden voor onze vereniging, na de zeer droevige gebeurtenis op 3 september 2016, waar Willem Bouter tijdens een zeilwedstrijd was overleden, het idee opgevat om via het Stimuleringsfonds van de Rabobank Krimpenerwaard een AED aan te vragen. De aanvraag was voor een AED en de cursussen die worden gegeven om onze leden wegwijs te maken met reanimeren en het gebruik van een AED. Inmiddels is er al 1 keer een cursus gegeven. Er zullen er meer volgen. Het bestuur was zeer blij met dit prachtige apparaat, dat een belangrijke plek krijgt in onze vereniging.


De vergadering werd na het heugelijke feit vervolgd en werd na enige kritische vragen over de financiën, een ingekomen brief en vragen vanuit de aanwezige leden, wederom afgesloten met de befaamde woorden van de penningmeester: "En zoals elk jaar, biedt het bestuur jullie een drankje aan ....".

Uiteraard werd onder het genot van dat drankje nog lang gepraat over de vergadering, over het mooie 'cadeau' van de Rabobank Krimpenerwaard en de gebeurtenis die daar aan ten grondslag lag en over het komende vaarseizoen. Want door het mooie weer begint het bij alle watersporters te kriebelen!

De 'wijze' mannen, zitten er klaar voor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten