14 januari 2017

Gezellige en sfeervolle activiteiten in onze "Ark".

De afgelopen maanden zijn er diverse gezellige en sfeervolle activiteiten in onze kantine geweest, die zeker even het noemen waard zijn. Tijdens deze activiteiten kunnen de leden elkaar ook eens buiten het vaarseizoen ontmoeten.

Eén van die sfeervolle en gezellige bijeenkomsten was de mosselavond op 26 november. Dit traditionele evenement, want zo mogen wij deze gezellige avond wel noemen, wordt al vele jaren georganiseerd. Het heeft ook een grote schare liefhebbers. En... het mooie is dat wie niet van mosselen houdt, ook gerust kan komen, want voor hen wordt ook goed gezorgd. Het leuke van deze avond is, is dat het zo gezellig is. De kantine is sfeervol aangekleed, de leden en hun gasten, die komen eten, zijn in een vrolijke stemming en naarmate de avond vordert, wordt het steeds gezelliger. Er zijn een paar momenten waarop het stiller wordt. Dan worden de overheerlijke mosselen binnen gedragen en begint, bijna iedereen, te smullen. Diegene die dan geen mosselen eten, kunnen aan de buffettafel hun heerlijke maaltijd samenstellen.

mmmmmmmmmmmm...... lekker!

Dit jaar hadden onze mosselkokers bezoek van een echte chef-kok, Gerbert van Beusekom. Hij en zijn vrouw runnen het goede restaurant, en bij diegene die met de openingstocht meegaan wel bekend, Bellevue in Willemstad. Mosselen, salades, patat, stokbrood, diverse sausjes en... na afloop een heerlijk dessert, werden genuttigd. Tussendoor werd er nog een verloting gehouden met mooie prijzen, waar, zo leek het wel, steeds dezelfde mensen met de prijzen er van door gingen?!
De bezoekers gingen heel tevreden naar huis en kijken nu alweer uit naar de volgende avond.

Een andere zeer succesvolle activiteit was de kaarsjes-avond op 11 december. Dit jaar voor het eerst gehouden en gelijk al een groot succes. Zeker 50 leden en bewoners van het bungalowpark, dat grenst aan de haven, waren op de kaarsjes-avond afgekomen. De steiger, "De Ark" aan de buitenzijde en uiteraard de binnenzijde, waren in een kerstsfeer gehuld. Ongelooflijk hoe een kantine omgetoverd kan worden. Nu is onze kantine al heel gezellig, maar nu, erg leuk!


Sfeervol, door de flitser iets te licht.


Gedurende een uur was het ook nog happy-hour. De drankjes en de lekkere hapjes werden onder het genot van sfeervolle muziek genuttigd en de bezoekers keken terug op een zeer geslaagde activiteit, die de kerstmaand gezellig inluidde.


Op 7 januari was de traditionele nieuwjaarsreceptie. Uiteraard was de kantine weer gezellig ingericht en de hapjes en drankjes waren weer opperbest.

De activiteiten van het A-team mogen op steeds meer belangstelling rekenen van de leden en hun gasten. De komende tijd zullen er weer diverse activiteiten gehouden worden. Wil jij weten wat er allemaal nog georganiseerd wordt de komende tijd, kijk dan even verderop op de site of klik op http://wsv-de-lek.blogspot.nl/2016/11/het-team-organiseert-weer-veel.html

Houd dus ook de website of onze
facebook-pagina in de gaten, https://www.facebook.com/wsvdelek/
voor nieuwe activiteiten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten