01 maart 2016

Onze jachthaven hoort bij de top van Nederland!

Dat wij onze jachthaven netjes willen houden, dat wij onze best doen om de jachthaven voor onszelf, maar ook voor passanten, aangenaam over te laten komen, is voor sommigen misschien vanzelfsprekend. Dat wij dat dan ook nog eens goed doen en voor onze inzet gemiddeld een 8 krijgen van anderen, komt dat toch als een aangename verrassing. Het bevestigt wel dat wij op de goede weg zijn. Dat wij altijd nog kunnen verbeteren. Maar.... de trots straalt er van af. Ons bestuur is altijd bezig met het updaten, moderniseren van onze haven. Zij zijn ook altijd bezig om het een prettige vereniging te laten zijn. Kijk maar eens naar de enthousiaste en actieve activiteitencommissie, oftewel het A-team. Allerlei activiteiten binnen onze vereniging die ons die 8 laten verdienen. Het straalt er toch van af! Dankzij het bestuur en alle vrijwilligers hebben wij dit kunnen bereiken.

Een applaus waard!


Hieronder zien jullie het artikel uit het watersportblad "Motorboot" van januari 2016. Het blad is een heel gezellig blad voor de motorbootvaarder. Reizen, testen van boten en producten, nieuwe producten, verslagen van beurzen e.d. Kijk maar eens op http://www.motorboot.com/
Door op de afbeelding te klikken, kan jij de afbeelding vergroten om het makkelijker te lezen. Veel leesplezier. Onze jachthaven staat op pagina 5 bij het rood / gele sterretje.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten