29 november 2015

Mosselavond 2015: heerlijk eten en prima organisatie
 
Op zaterdagavond 21 november 2015 werd de traditionele mosselavond weer gehouden. De organisatie had gezorgd dat leden van alles wat konden eten. Dus diegene die geen mossels lusten, konden ook lekker iets anders eten.
Jan de Jager en Ronald Verkaik, de bekende 'mosselkokers', stonden al vroeg in de avond het eten te bereiden in hun 'nieuwe' tent. De organisatie had de tafelindeling geschikt, had het eten verder verzorgd en bediende de bar gedurende het eten.
De organisatoren van de mosselavond
Om 19.00 uur stroomden de eters binnen, bijna 40 leden hadden zich aangemeld. Al vrij snel nadat men aan tafel was gegaan, na het bekende borreltje aan de bar, kwamen de mosselen op tafel. Het werd snel rustig in het 'restaurant'. "Als katjes muizen, dan......"
Mosselen, patat, stokbrood, sausjes, saté, salades en natuurlijk een heerlijk dessert, oftewel een 'toetje' toe, alles was geregeld en kwam op tafel.

De leden, geannimeerd kletsend tijdens het eten, kregen meerdere mosselpannen, zodat men kon eten totdat men vol zat. "Je likt je vingers er bij af", aldus Ria van Sleeuwen.

Na het 'na-tafelen' gingen de leden met volle buiken laat naar huis. Unaniem was men het er over eens dat het weer een geslaagde avond was. Volgend jaar weer?

vingers aflikken!
Mosselen, sausjes, stokbrood en...?
 
Salades, saté en stokbrood.

'Toetje'
Geen opmerkingen:

Een reactie posten