01 mei 2015

Openingstijden kantine "De Ark"


Het nieuwe activiteiten team heeft een rooster gemaakt voor de opening van onze mooie kantine "De Ark" tijdens het vaarseizoen. Zo'n 20 leden hebben zich aangemeld en hebben met elkaar afgesproken wie wanneer achter de bar staat. De eerste openingen beloven een gezellige aanloop. Ga gerust eens langs, spreek met vrienden af om even wat te gaan drinken in "De Ark", even klussen op de boot en dan gezellig aan de bar nakletsen, is ook goed.

In de hal van "De Ark" hangen overzichten, wie wanneer bardienst heeft en wanneer de kantine open is.

Deze openingstijden van de "De Ark" zijn:
Maandag t/m vrijdag: 19.00 tot 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 18.00 uur
Zondag: 14.00 uur tot 18.00 uur.

De sluitingstijd kan wel eens uitlopen als de barvrouw - of barman de gezeligheid niet in de weg wil staan. Ook de havenmeester komt in de avond langs voor eventuele passanten, het wordt dan al gauw gezellig in "De Ark".

Ook tijdens de zeilwedstrijden van de Nederlek Regatta is het goed toeven op ons terras. Vandaar heb jij een zeer goed zicht op het zeilersveld en staan de 'beste stuurlui aan wal'. De wedstrijdcommissie zit ook in "De Ark". Zij kunnen jullie vakkundig commentaar geven op wat er gebeurt op het water. Natuurlijk is het na de zeilwedstrijd reuze gezellig in de kantine. Op de website van de Nederlek Regatta staan de data van de zeilwedstrijden. Dit jaar zijn er 17 wedstrijden. De eerste zeilwedstrijd is op maandag 18 mei a.s. http://www.nederlekregatta.blogspot.nl/

TOT ZIENS IN
"De Ark"

Nederlek Regatta voor onze kantine.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten