23 november 2014

Mosselavond 2014: Lekker, gezellig met de WSV De Lek lustrumfilm

Lekkere salades op de mosselavond
Zoals elk jaar, werd eind november, dit keer op 22 november, de mosselavond gehouden. Meer dan 40 leden hadden zich opgegeven voor deze, altijd gezellige, avond met de heerlijke mosselen. Uiteraard was er voor diegene die niet van mosselen houdt,  patat, hamburgers en salades.
 
Vol verwachting klopt ons hart!
Echter velen hadden ook de aankondiging gezien, dat deze avond voor het eerst de film van het watersportspektakel van 12 en 13 september jl. vertoond zou worden. De film, gemaakt door Alex Mastwijk is een soort video-dagboek van deze 2 succesvolle en mooie dagen, die ge-organiseerd waren door de Lustrumcommissie van onze vereniging, vanwege ons 50-jarig bestaan.
 
Lustrum-commissie 2014, met Gideon ('Kidio', voorzitter), Hans, Edwin, Han, Hans, Trudy en Tine.

Vol verwachting gingen de aanwezigen er voor zitten, nadat het ijs genuttigd was. Na de film barstte een luid applaus los en werd de waardering voor de leuke en mooie film, die de 2 succesvolle dagen heel goed in beeld brachten, uitgesproken richting Alex Mastwijk.
De film van ruim 41 minuten, laat alle activiteiten op een leuke en mooie manier zien die op vrijdagmiddag, -avond en zaterdag georganiseerd waren door de Lustrumcommissie.

BESTELLEN VAN DE LUSTRUM-FILM

De film is te bestellen voor de leden en andere belangstellenden. Voor Eur 4,50 is deze mooie film van u. Stuur een e-mail naar Hans van Gent (hans.jlvg@planet.nl), uiteraard onder vermelding van uw naam (eventueel het aantal) en adres. Dan zullen wij regelen dat de film binnen afzienbare tijd opgehaald (en betaald) kan worden in de kantine van WSV De Lek op zondagmiddag (van 14.30 uur tot 17.00 uur).

Naast het jubileumboek hebben wij nu dus ook een jubileumfilm. Een zeer mooie combinatie om nog eens terug te kijken op ons lustrumjaar.
 
Gewoon een 'must-have', dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten