02 september 2014

Uitnodiging gondelvaart 12 september 2014

Vanwege het 50-jarig bestaan van onze watersportvereniging “de Lek” willen wij jullie via deze brief uitnodigen om mee te doen aan onze sfeervol verlichte gondelvaart op 12 september vanaf 21.30 uur.

Het museumschip “Zeldenrust”, die dit jaar zijn 100 jarig bestaan viert, zal als admiraliteitsschip dienen en genodigden en gasten aan boord hebben.

De tocht zal er als volgt (ongeveer) uitzien:

Wij willen verzamelen op de Lek ter hoogte van de jachthaven van WSV Lekkerkerk in Opperduit, waar de “Zeldenrust” het startsein zal geven en voorop zal varen richting Krimpen ad Lek. De “Zeldenrust” zal vervolgens bij WSV De Lek voor anker gaan om de verlichte schepen te begroeten.

Voor de pont zal gekeerd worden en teruggevaren worden naar Lekkerkerk, waar wij voor de jachthaven in Opperduit wederom zullen keren en terug varen richting Krimpen ad Lek. Daarna volgt als afsluiting vuurwerk om 23.00 uur, vanaf het water, ter hoogte van het winterstallingterrein van WSV IHC Smit.

Om de gondelvaart goed voor te kunnen bereiden, o.a. het regelen van de benodigde vergunningen bij Rijkswaterstaat, zouden wij graag van u willen weten of u met uw schip met ons mee wilt varen. Hiervoor kunt u bijgevoegd inschrijfformulier invullen en ondertekenen en aan ons retourneren via post of email.  

E-mail Han van Veen: hanveen@tiscali.nl

Postadres:
WSV De Lek, o.v.v. Gondelvaart,
Westzoom 9a, 2931AZ Krimpen aan de Lek.

Voor de zeilschepen en diepgaande schepen, is het misschien makkelijk om te weten dat het om 19.18 uur hoogwater is in Krimpen aan de Lek.

Schepen die willen blijven overnachten in Krimpen aan de Lek, kunnen dat aangeven op het inschrijfformulier. Op zaterdag 13 september 2014 is er een watersportspektakel in het centrum van Krimpen ad Lek. Ook staat er de kraam van “Krimpenerwaard in Beweging”, de fiets- en wandeltocht  van de Rabobank Krimpenerwaard.

Naast de schriftelijke informatie zullen wij op woensdagavond 10 september 2014, om 20.00 uur, nog een palaver houden in ons clubgebouw ‘De Ark’ aan de Westzoom 9a te Krimpen aan de Lek, waar uiteengezet wordt hoe de tocht zal verlopen en wat er precies van u verwacht wordt.

We hopen op uw enthousiasme en een groot aantal deelnemers!

Met vriendelijke groet,

De Lustrumcommissie van Watersportvereniging “De Lek”
 
 
Inschrijfformulier Gondelvaart
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten