22 februari 2014

Succesvolle openingstocht weer naar Willemstad op 24 en 25 mei 2014

WSV De Lek op pad naar Willemstad
De aflopen jaren is met veel succes de openingstocht georganiseerd van onze vereniging naar Willemstad. Lees het verslag maar op de website van onze vereniging, door op bijgaande link te klikken.

Ook gezien de vele positieve reacties van de deelnemers, zowel met als zonder boot, wordt dit evenement weer georganiseerd en wordt het mogelijk een prima traditie om het vaarseizoen te openen met z'n allen.

Op zaterdag 24 mei vertrekken wij met z'n allen naar Willemstad. De zeilers zullen mogelijk iets eerder moeten vertrekken i.v.m. de bruggen bij Alblasserdam en Dordrecht. Maar daarna kunnen zij heerlijk richting Willemstad zeilen, wat weer voor de motorbootvaarders een mooi schouwspel is. Als motorbootvaarder eens mee zeilen? Vraag het gerust aan één van de zeilende deelnemers.
 
Ronald Verkaik onder voltuig op weg naar Willemstad

Het programma is nog niet helemaal bekend, maar ga er maar van uit dat die erg zal lijken op die van 2013. Lees maar in het verslag, wat jou allemaal te wachten staat!

Opgeven voor de openingstocht kan bij de voorzitter van de Activiteitencommissie: Tine van Rootselaar: tkooren@hotmail.com

In de Ark bij Joop Vons, of  via secretaris: Gideon Huijsse: info@gideonhuijsse.nl

 
Hmmmmmm, lekker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten