09 februari 2014

Receptie 50 jaar bestaan WSV De Lek

Dat watersporters mensen zijn die een jeugdig karakter hebben, bleek wel weer eens op de receptie, het buffet en het feest ter ere van het 50 jaar bestaan van watersportvereniging De Lek.

Op de receptie waren ongeveer 140 genodigden af gekomen, die netjes gekleed vol verwachting Het Koetshuis binnen stapte op zaterdagavond 8 februari jl.
Hans Oosterman opent de avond

Uiteraard was er eerst een officieel gedeelte in de vorm van een receptie met zijn toespraken en mooie woorden over en weer. Hans Oosterman opende als voorzitter van WSV De Lek de avond. Helaas kon de Burgemeester van Nederlek, Trix van der Kluit, niet aanwezig zijn vanwege ziekte, maar zij werd prima vervangen door wethouder Dick Roelse.
 
 
Wethouder Dick Roelse
Arie Kwak, VNM
Arjen de Ruiter, Scouting Admiraal de Ruyter
Hij had voor de vereniging het nieuwe huurcontract voor 25 jaar bij zich en ook een cheque van eur 500 ter ondersteuning van de vereniging en het vele goede werk dat zij doen voor de Gemeente Nederlek. Tevens zullen zij de vereniging ondersteunen bij het waterspektakel op 12 en 13 september 2014. Namens WSV De Lek werd de burgemeester, beschermvrouwe van de vereniging en kreeg zij het eerste Lustrumboek uitgereikt.


Gijs Vonk, WSV IHC Smit
Hans Boere, WSV LekkerkerkMeerdere sprekers volgden, Gijs Vonk van WSV IHC Smit Kinderdijk, Arjen de Ruiter van Scouting Admiraal de Ruyter uit Krmpen ad Lek, Arie Kwak van het VNM en Hans Boere van WSV Lekkerkerk.

Martijn Spijk,
Rabobank Krimpenerwaard met de cheque
Rabobank Krimpenerwaard, de zeer maatschappelijk betrokken bank, kon de vereniging een cheque overhandigen vanuit het Rabobank Stimuleringsfonds. Het organiseren van het watersportspektakel in september 2014 voor de jeugd van Nederlek en de Krimpenerwaard, ter stimulering van de watersport in onze regio, was voor de Rabobank aanleiding om dit mooie initiatief te ondersteunen.
 
Veel belangstellenden
 
Na de toespraken konden de genodigden gezellig met elkaar kletsen onder het genot van een drankje en een hapje. Op 2 schermen waren allerlei foto’s en films te zien die het watersport gehalte verhogende en de herinneringen aan vroegere tijden moesten doen herleven.
Eerste lustrumboek en
de bel voor de Beschermvrouwe
Kort voor het buffet nam Gidoen Huijsse, voorzitter van de Lustrumcommissie, het woord. Hij bedankte Piet Hardam voor het maken van het mooie en uitgebreide lustrumboek. Vervolgens vroeg hij Hans Oosterman naar voren. In een uitgebreide speech, bedankte hij Hans Oosterman voor het vele werk wat hij heeft gedaan en nog steeds doet voor onze vereniging, als voorzitter, als lid en als watersporter. Aan het eind 'kroonde' Gideon, Hans Oosterman tot Ere-voorzitter van WSV De Lek. De duidelijk wat beduusde Hans Oosterman, nam daarna kort het woord.
Schwarzkopf, een leuke attentie voor onze bezoekers
Na het heerlijke buffet, dat verzorgd werd door Het Koetshuis, volgde de feestavond. Jong en oud liep door elkaar heen, de voetjes gingen van de vloer onder het genot van het duo Party & Co (www.partyenco.com), dat al vanaf het begin van de receptie gezellige muziek ten gehore bracht.

Alle bezoekers kregen, naast het Lustrumboek, ook een leuke attentie mee van één van onze sponsoren, Schwarzkopf Professional. Een leuk tasje met, voor man en vrouw, heerlijke haarverzorgingsprodukten.
 
De 'ontvangsttafel' met enige cadeaus


Heerlijk buffet
Heerlijk buffet"Keuringsdienst van Waarden" in de eetzaal
  
voetjes van de vloer

Na afloop kon de organisatie, de Lustrumcommissie, vol tevredenheid terug kijken op een zeer geslaagde avond, dat beaamd werd door de vele complimenten die men kreeg van de vrolijke gasten. Op naar het watersportspektakel op vrijdag 12 en zaterdag 13 september. Houd de kranten en deze website in de gaten.

Watersport en 'PEACE', men!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten