vrijdag 17 januari 2014

Watersportvereniging WSV de Lek op TV!Hans Oosterman en Gideon Huijsse bij RTV Vrolek, "Jan & Alleman" 15 januari 2014
 
Afgelopen week hebben alle leden en genodigden een uitnodiging gekregen van het bestuur om naar de viering van ons 50 jaar bestaan te komen. Op 8 februari 2014 vanaf 16.00 uur, houdt onze vereniging een receptie met aansluitend een heerlijk buffet en natuurlijk een knallend feest in Het Koetshuis te Krimpen aan de Lek.

AL OPGEGEVEN VOOR DE RECEPTIE, BUFFET EN FEEST?

NOG NIET..... GEEF JE NU GELIJK OP VIA DE E-MAIL VAN GIDEON HUIJSSE!
KLIK OP DIT E-MAIL ADRES INFO@GIDEONHUIJSSE.NL .

Let ook op dat jij aangeeft of jij samen met jouw patner komt en/of jij op de receptie komt, meedoet met het buffet en daarna op het feest blijft. Vele keuzes, wel heel leuk!

Natuurlijk verwacht het bestuur dat jullie allemaal komen met jullie partner, zodat het een heel geslaagde receptie, smakelijk buffet en een spetterend feest wordt.

Onderaan dit bericht vindt u de tekst van de uitnodigings brief, nogmaals.

In het kader van onze activiteiten rondom het lustrumjaar, wordt er ook contact gezocht met de media. Iedereen mag weten dat wij 50 jaar bestaan!
Hans Oosterman en Gideon Huijsse hebben daarom deelgenomen aan de RTV Vrolek uitzending "Jan & Alleman" van woensdag 15 januari 2014. Dit is een twee-wekelijks programma waarin Jan Timmer en Ilja Bakker actualiteiten van Nederlek en de Krimpenerwaard aan de orde brengen. Een heel leuk programma. http://vrolek.nl/tv/programmas/jan-en-alleman/
De Nederlek Regatta is ook 2x maal behandeld in één van de programma's, zie hiervoor de site van de Nederlek Regatta. http://www.nederlekregatta.blogspot.nl/

In de rechtskolom van deze site, onder het kopje "Watersport Links" ziet u een verwijzing staan naar deze uitzending. Klik op "RTV Vrolek Jan & Alleman, 15 januari 2014" en de gehele uitzending kunt u bekijken. Hans en Gideon komen aan het eind van het programma aan de beurt, na ongeveer 55 minuten.

Veel kijkplezier!
En.... let maar niet op die somber kijkende persoon op de achtergrond! Concentratie noemen wij dat?


Brief:

Uitnodiging voor dé receptie, het buffet en het feest van de 50-jarige WSV DE LEK
Geachte leden en genodigden,

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen uitnodigen om met ons te vieren, dat wij als Watersportvereniging de Lek, 50 jaar bestaan.
Op zaterdag 8 februari 2014 houden wij dé receptie met aansluitend een buffet en een feest. U bent voor al deze onderdelen uitgenodigd, Wij, als vereniging, zouden het dan ook zeer waarderen dat u en uw partner hierbij aanwezig zijn.

Graag vernemen wij van u, om organisatorische redenen, aan welke programmaonderdelen u wenst deel te nemen. U kunt uw keuze doorgeven aan Gideon Huijsse via e-mail: info@gideonhuijsse.nl
Ook vindt u in deze envelop het lustrumvaantje van onze jarige vereniging en een coupon. Tegen inlevering van deze coupon ontvangt u het lustrumboek 50 jaar Watersportvereniging “De Lek” aan het einde van de receptie of het feest.

Het programma voor zaterdag 8 februari 2014 ziet er als volgt uit:
16.00 uur        Aanvang receptie

16.30 uur        Speeches van onze voorzitter Hans Oosterman, de burgemeester van Nederlek, mevrouw Van der Kluit en de heer Kwak van het VNM

18.00 uur        Einde receptie
18.45 uur        Opening van de feestavond door de voorzitter van de Lustrumcommissie, Gideon Huijsse

19.00 uur        Aanvang van het buffet
20.30 uur        Einde buffet

21.00 uur        Begin van het feest
24.00 uur        Einde feest

U wordt tijdens de receptie en het avondprogramma begeleid door onze ceremoniemeester, Han van Veen.
De gehele avond wordt vrolijk en sfeervol opgeluisterd door het duo Party & Co.
Locatie: Restaurant Het Koetshuis te Krimpen aan de Lek. Voor diegene die een navigatie gebruiken, dient u Schoolstraat 20 te Krimpen aan de Lek in te voeren.

Over de andere feestelijke activiteiten in ons lustrumjaar 2014 zult u binnenkort ook geïnformeerd worden. Houdt u in ieder geval de data 12 en 13 september 2014 vrij in uw agenda.Geen opmerkingen:

Een reactie posten