05 augustus 2013

WSV De Lek weer locatie voor Rabobank "Krimpenerwaard in Beweging" op zaterdag 14 september a.s.

Net als verleden jaar is onze "Ark" weer een trefpunt voor deelnemers aan de sportieve en gezonde actie van de Rabobank Krimpenerwaard, "Krimpenerwaard in Beweging". Op zaterdag 14 september 2013 wordt dit sportieve evenement gehouden. Leden en andere mensen die onze vereniging een warm hard toedragen kunnen geld bij elkaar fietsen en wandelen voor onze vereniging. Tevens is de kantine "De Ark" geopend, zodat deelnemers een versnapering kunnen nuttigen op ons mooie terras aan de Lek. Verleden jaar waren vele deelnemers zeer verrast over de mooie locatie van onze haven, zij waren hier nog nooit geweest en wisten niet dat het hier zo mooi was.
Tevens is er op 14 september a.s. ook een zeilwedstrijd van de Nederlek Regatta, mooi en leuk om te zien, als jij onze haven bezoekt of over de dijk fietst of wandelt.

Bericht van de Rabobank Krimpenerwaard:


Doe mee met "Krimpenerwaard in Beweging 2013"

Weet u het nog?

Zaterdag 8 september 2012 … die stralende dag? Ruim 1.200 mensen in beweging, fietsend of wandelend voor hún vereniging? Dat doen we nog een keer besloot Rabobank Krimpenerwaard!

Op 14 september 2013 organiseren wij voor de tweede keer 'Krimpenerwaard in Beweging'.

Op deze dag nodigen wij alle Waardbewoners uit om in beweging te komen en te genieten van wat onze prachtige Krimpenerwaard te bieden heeft. Net zoals vorig jaar kunnen verenigingen en stichtingen tijdens dit evenement een financiële bijdrage voor hun club bij elkaar wandelen of fietsen.

Rabobank Krimpenerwaard wil haar betrokkenheid met de samenleving graag onderstrepen door verenigingen en stichtingen een gezellige en sportieve dag te bezorgen. Een extra stimulans om mee te bewegen is de mogelijkheid om verenigingen te ondersteunen met een financiële bijdrage van de Rabobank, die men kan verdienen door deelname. Verenigingen kunnen met minimaal vijf leden meedoen door één of meerdere routes te wandelen of te fietsen.

Kinderen

Tijdens Krimpenerwaard in Beweging is er speciaal voor de allerkleinsten onder ons een Kabouter wandelroute uitgezet in het Loetbos. Bij de start krijgen de kinderen een leuke verrassing en langs de route kunnen ze deelnemen aan diverse activiteiten. Lopen de kinderen de kabouterroute uit, dan verdienen ze €3,50 voor hun school of vereniging. Dit geldt ook voor de begeleiders. Na het lopen van de route ontvangen de kinderen bij de finish ook nog eens een echt Kabouterdiploma!
Start tussen 9.00 en 15.00 uur.

Samen Sterker!

Ook dit jaar valt "Krimpenerwaard in Beweging" samen met de Open Monumentendag. Het thema van die dag is 'macht en pracht'. U kunt onderweg afstappen bij bijvoorbeeld het streekmuseum Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel. Daar is de expositie 'Scheepsbouw in de Krimpenerwaard'. Er is ook een brocantemarkt.

Tevens start einde van de middag de Wielerronde Krimpen. Startpunt is Parkzoom in Krimpen aan den IJssel

U kunt zich aanmelden voor uw vereniging via deze site: https://events.rabobank.nl/krimpenerwaard/KIB13/
WSV De Lek heeft nummer 49 gekregen, dus vermeldt dit bij uw aanmelding.

Op deze site staan ook de routes en meer informatie vermeld.

Vragen? Neem dan contact op met Gideon Huijsse (zie voor zijn gegevens, de rechterzijde van de site)

Documenten :Voorwaarden deelnemers

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten