30 maart 2013

Algemene Ledenvergadering druk bezocht

Eigenlijk is zo'n Algemene Ledenvergadering ook een gezellige bijeenkomst van de watersporters van WSV De Lek. Zo, aan het begin van het vaarseizoen, is het altijd leuk om jouw mede-watersporters, weer te ontmoeten en even bij te kletsen over jouw boot of over jouw toekomstige vaar-ideeën. Maar het gaat natuurlijk wel op zo'n avond over het wel en wéé van de vereniging!

Even over 20.00 uur startte de voorzitter, Hans Oosterman, de vergadering. De Ark was vol, vele leden hadden de moeite genomen om te komen naar deze vergadering voor de leden, om te zien hoe goed het allemaal gaat met onze vereniging. Hans Oosterman dirigerende de agenda vakkundig en heel democratisch, door de vergadering. Alle bestuursleden hadden hun werk goed voorbereid en er waren weinig vragen, die trouwens vakkundig en tot tevredenheid van de vraag-stellers, werden beantwoord.

Het gezellige aspect speelt zich vooraf, maar zeker ook achteraf af. Velen maken een praatje met elkaar en vertellen elkaar de ideeën voor het komende jaar. Ook het onderhoud van de boten, of het nu motorboten of zeilboten zijn, komt aan de beurt. Zeker als het bestuur een borrel weggeeft, dan worden de tongen losser en de gezelligheid, neemt toe. Niet zo zeer door de alcohol, maar zeker met een lekker drankje in je hand, praat het veel gezelliger. Het barteam zorgde daar goed voor!

Eigenlijk was er weinig noemenswaardigs te melden. Het gaat goed met onze vereniging. Het bestuur heeft alles weer goed op orde gebracht, na de grote investeringen van de steigers. Goed gedaan! Leuk is dat Tine Kooren zich beschikbaar heeft gesteld om de activiteiten commissie te gaan leiden. Zij was al toegetreden tot de jubileum-commissie, maar nu kan zij, als één van haar eerste acties de openingstocht gaan organiseren. Zo'n gezellige vrouw, samen met haar man, Henk,  is zeker een aanwinst voor de vereniging en voor het bestuur.


Hebben jullie al ingeschreven voor openingstocht naar Willemstad?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten