08 februari 2013

Watersportvereniging De Lek op het internet!

Watersport-liefhebbers en 'bootjesgekken',


Jachthaven van WSV De Lek te Krimpen aan de Lek
WSV De Lek gaat zich ook presenteren op het internet. Door een website te maken, wil de watersportvereniging hun leden en andere geïnteresseerden kennis laten nemen van hun nieuws, hun activiteiten, hun notulen en van de gezellige sfeer binnen de vereniging. De vereniging bestaat in 2014, 50 jaar. Dit lustrum moet natuurlijk gevierd worden. Wat er allemaal gaat gebeuren e.d. kunt u o.a. lezen op deze site.

Heeft u opmerkingen of wilt u dingen plaatsen op de site, neem dan contact op met de secretaris an WSV De Lek (zie rechterkolom). Heeft u foto's van de verenging, van de activiteiten, van uw mooie boot, stuur deze dan ook op naar de secretaris.

Aan de rechterkant vindt u een kolom met allerlei wetenswaardigheden. De contactgegevens van de bestuursleden, links naar andere sites, het logboek waar oudere berichten teruggevonden kunnen worden, links naar onze adverteerders, links naar zakelijke of persoonlijke sites van onze leden en statistieken.

Dit was een eerste berichtje. De website wordt constant bijgewerkt, het is dus nog in opbouw. In de loop van tijd zal de site steeds meer zijn definitieve vorm gaan krijgen. Houd het dus in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten